tirsdag 12. august 2014

www.cruiseformidling.no
Get Cruising tilbyr deg flotte og spennende cruise  over hele verden .  Prisen inkluderer omtrent alt ... Opplevelser  måltider, aktiviteter, underholdning og mye mer ... bredt utvalg av skip og destinasjoner, moro og romantikk, fantastiske måltider, eksotisk mat tilberedt av noen av de beste kokkene i verden .  Eksotiske havner, mulighet til å møte nye venner, familie tid, velvære, Tid til å slappe, nye kulturelle opplevelser og viktigst  med  ferie, Satisfaction! Enten du velger å cruise Mexico, Bahamas og Kariben, Middelhavet, nord Europa, Sør-Stillehavet, Asia, Hawaii, eller Panamakanalen ... vil du komme hjem med minner som vil vare livet ut, og vil trolig bestille din neste cruise før du går av skipet! Med over 20 år i cruise bransjen og reiser over hele verden ...er  ingenting  flottere  for meg enn et Cruise!
Fantastisk mat og måltider, aktiviteter ombord, underholdning og mye mer.
FUN & ROMANCE ... bortgjemte strender,  spising  på en balkongen  med utsikt over havet og spa-tjenester for to er bare noen av de romantiske alternativer tilgjengelig. Par og familier med tenåringer vil finne et cruise for å være en av de mest romantiske ferier noensinne!
Fantastisk god mat ... frister smaksløkene dine med gourmet mat og spesialretter med eksotiske ingredienser.  Avhengig av humøret ditt, spise på en tradisjonell luksuriøse i dining room, eller en liten bistro eller et uformelt spisested. Det er mange valg på cruiseskip.
VARIASJON ... Med over 150 karakteristiske skip, 2000 Havner og et utrolig utvalg av steder å se og ting å gjøre; det er et perfekt cruise for deg. Vi foreslår at du legger pre eller post land turer hvis økonomi og tid  til å få mest mulig ut av ferien. Tross alt, du går hele veien til ombordstigning havnen, enten du flyr eller kjører, kan du like godt se noen av de lokale severdighetene før eller etter cruiset. Vi finner at vi ønsker vanligvis å tilbringe en dag eller to før cruise så vi er uthvilt og avslappet før borde skipet og mest definitivt et par dager etter at cruise bare for å trappe ned litt før retur hjem. Da er du virkelig føler at du har feriert. En av de mest opplysende cruise noensinne ... cruising gjennom Panamakanalen.  En av de mest romantiske ... cruising det sørlige Stillehavet, Tahiti, Fiji og de ​​sørlige karibiske øyene. Et par av de mest givende kulturopplevelser .  Europa, Rødehavet og Nilen.
 AKTIVITETER ... Fyll dine dager med sightseeing, sportsaktiviteter, kulturelle foredrag, turer ledet av naturforskere og historikere eller bare slappe av ved bassenget og slappe av. På kvelden kan du nyte levende musikk, diskotek, danseoppvisninger, musikkrevyer, spill (gambling) eller en rolig kveld stirrer på stjernene. En av de mest utrolige gratis opplevelsene vi noensinne har hatt ombord i et skip var å holde seg våken hele natten lang, ligger ute på en lounge stol og se soloppgangen da vi kom inn i Panamakanalen. En av de mest morsomme gratis opplevelser var å være på et cruise mens en profesjonell ballroom dansegruppe var ombord, og flere av oss  blir bedt om å danse med noen av de profesjonelle dansere! En av de morsomste opplevelsene i land var å ta en taxi på Martinique og sjåføren bare snakket fransk, brukte vi tegnspråk for å komme til og fra en av de vakreste strendene i verden! Vil du vite mer om denne stranden bare spør oss! En av de mest økonomisk givende opplevelser ombord i et skip var å vinne $ 750 fra spilleautomater mens alle skulle spise middag!
ENKELHET ... Ikke kom tilbake fra ferien treng en ferie til. Planlegg et cruise i all enkelhet,  et erfarent reisebyrå kan håndtere alle detaljene.
Perfekt for omtrent alle ... single, par, enslige, grupper og familieferier. Familier elsker cruising. Barneprogrammer, barnevennlige menyer og turer av skipet vil holde barna glade.
 Nesten  alle skip har barneklubb for barn i alderen 3 og oppover. Noen av skipene har barnevakt tilgjengelig for spesielle netter som Captains Dinner. En ting du vil være sikker på hvis du tar med barn er at du bestiller et skip som tilbyr en utmerket barneprogram . Selv om vi ser dette gang på gang, å ta barn under 3 år er ikke det beste valget av ferier. Skyve en barnevogn fra den ene enden av skipet til den andre hele tiden er ikke moro for mamma eller pappa, og vi vil foreslå en landbasert ferie hvis du har barn under 3 år gammel. Bare vår mening, men basert på mange års erfaring med våre egne barn og ser foreldre prøver å navigere de smale gangene ombord i skipene.
Velvære ... Uavhengig av budsjettet, alle Cruise Lines skjemmer  bort sine gjester med førsteklasses service døgnet rundt. Dette er min favoritt grunn, velvære ... du vil føle deg som en konge eller dronning  for en dag når du cruise. Alt du trenger å gjøre er å kle på seg og dukker opp når du føler for det. Ingen matlaging, til ingen rengjøring, ingen telefoner, ingen jobb, ingenting å gjøre ... men få kledd og la resten av livet om bord på skipet til alle andre.  TILFREDSHETS ... Det er et faktum at cruise har en høyere andel av fornøyde kunder enn noen annen ferieopplevelse. Hvis du etter å ha lest, alle det ovennevnte,  hvis du ikke finner en grunn til å ta et cruise vennligst gi oss beskjed og vi vil finne noen flere grunner for deg! Du kan ha ferie en for livet, se verden, slappe av, ta en spasertur på den ville siden, danse hele natten, fest på fantastisk god mat, lære noe nytt, få nye venner, bånd med din familie, og stjele stille stunder med din ektefelle. Uansett hva ditt hjerte ønsker, er ditt, når du velger å cruise.
Du har ikke levd før du har vært på cruise!
Windstar, Ingenting sier romantikk som en solnedgang Sailaway ... komplett med blafrende seilene. Windstar flåte av tre intime motor-seil-yachter tilbyr luksuriøse forhold  og høy thread-count sengetøy, personlig service og god mat) og port-intensive reiseruter en bryllupsreise-verdig destinasjoner i Karibien og Europa.
Princess cruise line, Rederiet som eide den opprinnelige Love Boat fortsatt klamrer seg til forestillingen om at cruising er den ultimate romantikk. Mens mellomstore og store skip kan ikke være din ide om romantikk, slår Princess på sjarmen med utendørs balkong middager for to, kun for voksne solterrasser med spa-lignende atmosfærer og flere alternative spisesteder.
Holland America,  Hal mellomstore skip appellere til modne reisende med sine cruise tradisjoner (ettermiddagste, gentleman verter, ballroom dancing), komfortable hytter og fokus på berikelse med matlaging og teknologi klasser. I tillegg har den bredt spekter av reiseruter - fra familievennlige en-ukes seilinger til uker lange eksotiske reiser og verden cruise - appell til pensjonister på jakt etter multigenerasjons turer eller lange ferier til nye steder.
Royal Caribbean har barnehager med barnevakt til flere av sine skip, fortsetter det å størkne sitt rykte som en av de bedre familie innsatser. Linjen har alltid vært en leder med innovative kid programmering og ekspansive ungdomslokale. Nå partnerskap med Barbie og Dreamworks er å bringe karakterene små elsker ombord med fester, parader og photo-ops sikker på å behage preschoolers og deres foreldre.
Carnival cruise line, Et barneprogram som starter i en alder av to, onboard vannsklier og aqua parker og massevis av gratis, kid-tiltalende mat alternativer gjør også Carnival en standout i familien avdelingen. Legg til i noen av de største standard hytter i bransjen (pluss familiespesifikke lugarer), den interaktive "Hasbro Game Show", masse Hjemmehavn seilinger og rimelige cruise priser, og familien ferie har nettopp funnet en ny destinasjon
Royal Caribbean: linjens lures ut mega-skip er en hit med barn og tenåringer, som tilbyr alt fra klatreveggene og ombord surfing til DJ klasser, zip linjer, høy-energi show og kveldsåpne gratis pizza. Teen klubber har det siste innen videospill pluss disco og stue plass.
Norwegian cruise line,  Eldre barn vil sette pris på norsk er "Freestyle" tilnærming - ingen faste spisetider eller spise med fremmede, ingen streng kleskode (jeans er alltid akseptabelt) og massevis av valg for underholdning og mat. Teen klubber tilbyr spillstasjoner , eksklusive fester, ungdoms utflukter for å se Second City viser ombord og sen snacks. Plus, ombord fasiliteter som video arkader, badeland, utendørs idrettsbaner og kule musikalske arenaer og show mener ingen noensinne klager over å bli lei.
Carnival cruise line, Rederiet tilbyr separate kule klubber for barn og tenåringer, og utfluktene bare for 12-til 17-åringer, chaperoned av unge medarbeidere. Se etter skip med utendørs filmlerret, badeland med vannsklier og soaker områder, tau kurs og mini-golf for hele dagen moro.
Royal Caribbean,  Boxing? Sjekk. Skøyter? Fikk den. Surfing, fjellklatring, basketball, joggeløype og store treningssentre med cardio-apparater, frie vekter og vekt maskiner, og klasse plass for pilates, sykling og aerobic? Alt er der. Legg i aktive shore turer (padling, fotturer og mye mer) og rikelig med plass til å danse hele natten, og du har en trenings drøm cruise.
Norwegian cruise line: Først var det ombord bowling i en funky disco setting. Da var det en fjellklatring og rappellering veggen og en to-etasjers klatre buret. Nå er nye skip debuterte tau kurs og gruppe klasser i TRX slyngetrening, svinghjul innendørs sykling, bootcamp, Fight Klub og high-sparke trening klasser undervises av Rockettes trente instruktører. Store treningssentre, idrettsbaner og store skjermen Wii turneringer avrunder linjens aktive tilbud.
Carnival: The Fun Ship linjen har alltid vært kongen av budsjett cruise-tilbud. En rekke korte reiseruter, hyppige kampanjer og masse close-til-hjemmet seilinger tillate deg å få en ferie på sjøen for mindre. Plus, er linjen forpliktet til å gjøre om bord fasiliteter tilgjengelig for alle, og mange av sine nye underholdnings-og spisesteder er inkludert i prisen (i motsetning til på andre linjer, hvor hver ny funksjon synes å komme med en ekstra avgift).
Norwegian cruise line, : Noen av de laveste cruise priser vi noensinne har sett har vært på skulder-sesongen, ukelange norske cruise. Eagle-eyed deal spotters med fleksibel arbeidstid kan spare en slant eller to seiling med denne linjen. I tillegg til offseason, se på korte seilinger og reposisjonering cruise for den beste verdien. Bare sørg for å holde seg til fri, i stedet for-avgift, spisesteder en gang om bord, eller du kan bli fristet til å blåse din sparing.
MSC Cruises, Vær oppmerksom, nord-amerikanerne. MSC Cruises er å gjøre en innsats for å nå ut til det amerikanske markedet, posisjonering Divina i Miami og tweaking sin europeiske produkt for Yankee ferierende. Å lokke nye-til-MSC kryssere ombord, er linjen stadig tilbyr kampanjer og lave priser (inkludert inne hytter som starter på $ 40 til $ 60 per person, per natt).
Regent Seven Seas Cruises: Denne luksus linje kan være den mest inkluderende linje der ute. Dets priser er astronomiske, men de inkluderer pre-cruise hotellopphold, nesten alle utfluktene, tips, ombord alkohol og brus, fine dining i hoved-og spesialitetsrestauranter, oppmerksom service og overnattingssteder i suiter (enten med vinduer eller balkonger). Hvis du ønsker å splurge, kan du ikke gå galt med Regent.
 Seabourn,  450-passasjer med 5 stjernes luksus. Skjem deg selv spa (komplett med boblebad og private spa-villaer); slappe av i en suite lurt ut med marmorbad, high-end lydanlegg og oppskalere sengetøy; nyte gratis drinker og kurs-av-kurs i kabinen servering; og generelt la de oppmerksomme ansatte imøtekomme alle dine innfall.

Norwegian  Haven: Hvis du ønsker en eksklusiv opplevelse på en stor, mainstream skip, splurge på en suite i norsk er Haven. Avhengig av hvilket skip du velger, vil Haven har et felles område bare for øverste suiten beboere med et privat svømmebasseng, solterrasse, treningssenter, restaurant og / eller salongen. Du kan velge mellom en rekke romslige suiter, alle med butler og concierge-tjeneste, men fortsatt nyte Norwegians store skips fasiliteter - flere spisesteder, en overflod av vannhull og masse topp underholdning.


Celebrity er hele spesialitet dining scene, viet tonnevis av arealet på sine skip til en rekke ombord restauranter. Valgene spenner fra eksklusive fransk-kontinental mat til en creperie med søte og velsmakende alternativer og en lunefull arena som spesialiserer seg på out-of-the-box internasjonal comfort food. Legg i en italiensk steakhouse og en grill-din-egen-kjøtt / bake-din-egen-pizza spisested, deilig gelato og en utendørs suppe og sandwich sted, og du kan glemme å stoppe på cruiseskip stift viktigste spisesalen eller buffet .

Oceania: Du kan ikke gå galt når Jacques Pepin er å føre tilsyn dine ombord restauranter. Alle Oseania skip har ypperlig mat i både hoved-og spesial arenaer, men sine nyeste og største skip har et bredt utvalg av spisesteder. Gå for gebyrfri asiatisk, italiensk, biff og kontinental mat, eller for en splurge, bla opp for en eksklusiv dining hendelse som parene sju kurs med like mange fine viner.
Crystal , ikke gå over med restauranter, men hva den gjør, gjør det godt. Partnerne med kjendiskokken Nobu Matsuhisa å tilby en sushi bar og pan-asiatiske retter i sin Silk Road restaurant og med Piero Selvaggio, innehaver av Valentino i Santa Monica og Las Vegas Prego, for å tjene opp Nord-Italia i sin andre spesialitet spillested, Prego . Men de vanlige spisesteder også skinne, og ved svømmebassenget buffeer og ettermiddagste er alltid spesielle godbiter.
 Crystal gjort ombord berikelse prioritert før andre linjer besluttet "edu-tainment" var kult. Dens Creative Learning Institute tilbyr PC-ferdighetstrening, språkkurs, golf instruksjon og kunstverksteder, samt matlaging demoer og musikkundervisning. Gjesteforelesere er alltid til stede for å snakke om regionsspesifikke emner, samt populære interesser som statsvitenskap, aktuelle saker, mat og vin, astronomi, og kunst og antikviteter. Tema seilinger bringe inn store navn til å snakke eller utføre.
Cunard: Med sjøen dag fylt hav kryssinger og andre seilinger, er Cunard opplevd i å finne top-notch berikelse programmer til å fylle passasjerenes dager. Dens Cunard Insights høyttaler serie og Cunard Book Club litterære diskusjoner tilbys på alle tre skip, mens flaggskipet Queen Mary 2 har enda flere programmer. Omfavne din indre thespian med Royal Academy of Dramatic Art skuespiller workshops, blikket mot himmelen med medlemmer av Royal Astronomical Society, og få intellektuell om din musikalske underholdning med Juilliard jazzgrupper.
Oceania, er up-and-comer i denne kategorien; sine alternativer er ikke mangfoldig, men hva den gjør, gjør det godt. Sine nyeste skip, Marina og Riviera, som hver har en Bon Appetit Culinary Center med ovner og to-person matlaging stasjoner. Hands-on matlagingskurs, demoer og foredrag om kulinariske emner alle finner sted i high-end sentrum, mens onshore, Culinary Discovery Tours tar foodies på besøk til håndtverker ost stakere, sjokolade vingårder eller fiskemarkeder. Spirende artister kan finne sin lykkelig sted i Artist Loft, hvor artist in residence gi opplæring i akvarell, needlepoint, og kunst og håndverk.
Norwegian cruise line: Norske skip har en rekke vannhull, fra bordell-møter-bowling-tema Bliss Ultra Lounge til Epic kjølige Svedka Ice Bar og spesial arenaer med fokus på øl, whisky, cocktails eller champagne. Norsk underskrift Hvit Hot Party er den hotteste dansefest ombord, hvor kryssere komme kledd i hvitt, og de ​​ansatte i underholdningen, dekket med engel vinger, holde det moro å gå med linje danser og liknende. Vi har også hørt noen mektige imponerende karaoke på disse skipene.
Carnival: Det er ingen sjokk at moroa Ships er ideelle for nattugler. Pianobaren bare kan være happeningest i cruising (sanne nattugler kjenner sangene får raunchier etter midnatt), og karaoke tilbys hver kveld. Du er aldri langt fra en bar eller danseklubb, og kasinoet er ofte i hjertet av handlingen. Late-night 18+ komedie har alltid vært en stift hendelse - mer nå at George Lopez er med på å velge artister for linjens Punchliner Komiklubber.
Celebrity cruises : Hvis high-end drikking er noe for deg, er en Celebrity skip stedet å være om natten. Du kan lytte til jazz mens du nipper til håndverket øl på Michaels Club, unne deg din egen vinsmaking fra Enomatic dispensere ved Cellar Masters eller bestille kreative cocktailer i Molecular Bar. Eller la håret ned på Martini Bar, hvor sjonglerer bartendere helle fargerike påfunn, og se månen stige på utendørs akter Sunset Bar. Det er alltid et sted å danse, enten det er en utpekt disco eller annen plass co-valgt for en fest, og kasinoet er nesten alltid åpen for å ta bort dine hardt opptjente penger.
Disney kjenner underholdning biz bedre enn noen, og som viser i sine cruise linje tilbud også. Det innebygde sceneshow blande originale produksjoner med live-versjoner av filmene som Aladdin og Toy Story, men alle har fengende melodier, kreative rekvisitter og kostymer, og favoritt Disney-figurer. Dens mest kjente hendelsen er det en gang-en-cruise pirat-tema dekk parti, som kombinerer en interaktiv musikalsk show med dansefester og at-sea fyrverkeri.
Royal Caribbean: Denne linjen elsker å push grensene for ombord underholdning alternativer. Det er den eneste linje for å tilby skøyter show og vannbaserte akrobatiske show. Plus, det var den første til å bringe Broadway til de syv hav med kondensert versjoner av "Chicago", "Hairspray" og "Saturday Night Fever". Det benytter hver kvadratcentimeter av plass ombord for å holde det moro å gå, med tå-tappe parader langs sin innendørs Promenade shopping og spiseområde og antenne forestillinger i atrier av sine Vision-klasse skip.
Norwegian cruise line,  er RCI konkurrent når det gjelder nyskapende underholdning alternativer. Linjen liker å samarbeide med landbaserte merkevarer, bringe Blue Man Group og Chicagos Second City komedie troupe ombord sine skip. Sine nyeste skip tilbyr de unike Cirque Dreams og Dinner Show (del akrobatiske show, del alternative spisested), jazz og bluesklubber, kjendis musiker etterlignere, duellerende pianister og komikere.
 Azamara fangst setning er "destinasjon immersion", og sin flåte av to små skip oppnår dette på flere måter. Reiseruter omfatter mindre touristed porter og cruise regioner, og ofte har kveldsåpne opphold og overnattinger i porten. Plus, nesten alle cruise inkluderer en "AzAmazing aften», en gratis sjøkanten hendelse som presenterer den lokale kulturen i en intim eller eksklusive omgivelser. Når det er mulig, Azamara prøver også å planlegge sine cruise rundt stor destinasjon hendelser, for eksempel Carnaval i Rio eller Grand Prix i Monaco.
Princess: Med sitt brede utvalg av skipsstørrelser, fra 680 til 3600 passasjerer og alt i mellom, går Princess overalt. Dens "Exotic" brosjyre leser som en bøtte liste: Asia, Afrika, Australia og New Zealand, Sør-Stillehavet og Sør-Amerika. Plus, det gir som regel minst én verden cruise hvert år.
En av Celebrity mål er å tilby seilinger til alle kontinenter, inkludert Antarktis, med flere overnattinger samtaler og flere små-gruppeturer. (. Åpenbart er det følgende i søster Azamara fotspor) I 2014 vil det introdusere et Destinasjon Concierge på hvert skip; Disse port eksperter vil hjelpe passasjerer i å gjøre mest av sin tid i land, selv gå så langt som å opprette individuelle utflukter skreddersydd dine touring ønsker.
Windstar: Vann elskere har to grunner til å elske Windstar. Først linjens mastet seilbåter har rikelig med åpen dekksplass med brede seil gi at hav-vind-i-håret føler. For det andre skipene har gratis vannsport fra en innebygd ombord marina. Du kan låne kajakker, seilbrett, små seilbåter, og oppblåsbare båter og matter. Passasjerer har tilgang til gratis snorkel utstyr, og vannski er tilbudt av skipets ansatte.
Paul Gauguin: Paul Gauguin navnebror skip seiler i det sørlige Stillehavet, et ideelt sted for å nyte vannbaserte aktiviteter og naturskjønne øya utsikt fra havet. Skipet har et uttrekkbart akterut marina brukes for gratis vannsport, som kajakkpadling, windsurfing og vannski. Skipet låner også ut snorkel utstyr, men det kan ikke brukes fra ombord marina, og tilbyr en scuba program med både fritidsdykk og sertifisering klasser. Vann elskere vil også nyte strand dager på en liten øy i Bora Bora og Motu
Seabourn: Et annet stort navn luksus linje med en vannsport-plattformen er Seabourn. Dens Deck 2 marina er fylt med alle lekene: banan båter, kajakker, pedalbåter, vannski, seilbrett og den "smultring", en slange der du sitter da det ble trukket sammen av en speedbåt. Hvis du er spent på å dra nytte av dette alternativet, velg din reiserute klokt - kjøligere vær seilinger og travle havner er ikke bidrar til marina bruk.

Norwegians mye anerkjente Studio hytter bevist for verden at enslige reisende er ikke alltid oversett. På norske Epic, 128 solo hytter måler 100 kvadratmeter hver, og har en korridor vendt vindu, stemningsbelysning og tilgang til et felles sosialt rom med storskjerm-TV, kaffekoker og en bartender. Norsk Getaway har 59 studio hytter, med tilgang til en to-dekk salong, komplett med en 50-tommers TV og en selvbetjent vinbar, samt en te og kaffemaskin. Pride of America har bare fire studioer, med en liten felles stue. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar