lørdag 27. oktober 2012

Inndeling av cruise rederier i henhold til Stjerne klasse


Star Rating Cruise Rederier

Mens vurdering skip mot hverandre er ofte en enkel oppgave, og andre ganger en øvelse i nytteløse, forsøker vi å gjøre det fordi det gir leseren en rask inntrykk av hvordan vi føler om et skip, uten å gå inn i for mye detalj om hvorfor . Naturligvis, som ikke sier mye for verdien av "stjerner" når vurdering et skip. Djevelen er i detaljene.
Det er nok å si at stjernene er en grov guide når det gjelder å vurdere et skip, bare en helhetsvurdering og ikke en faktor ankom vitenskapelig. Hvorfor ikke gjøre det vitenskapelig? Det er et spørsmål om vekt. Vi kunne vurdere hvert aspekt av et skip med et visst antall stjerner, og deretter finne gjennomsnittet og gi dem en samlet vurdering. Men hva hvis et skip har 5-stjerners mat og service, men ingen teppe og dermed null stjerner i innredningen. Skal vi la det få ned den totale ratingen? Selvfølgelig ikke, fordi hver enkelt kategori i en gjennomgang har forskjellig betydning / verdi for hver enkelt leser. Ikke to kryssere leter etter akkurat det samme i et skip.
Derfor våre stjerners rating er bare subjektive generelle oppfatninger om skipet - uavhengig av pris. De bare reflektere hvordan dette skip sammenlignet med alle de andre skipene vi rate.
På den annen side, er verdien vurdering et annet emne helt, også en rent subjektiv vurdering av CruiseMates ansatte, er de enkle kriterier, "Hvis du har betalt ber rate å seile på dette skipet, hvordan ville du føle om hva du fikk for din penger? " Et enkelt konsept - "Value for money." Kanskje den viktigste rangeringen av dem alle, i hvert fall så langt som CruiseMates redaksjonen er bekymret.

Cruise Line Kategorier
Følgende categfories aksepteres standarder i bransjen for å beskrive ulike skip og cruise line

Mainstream:
Costa, MSCcruises, Norwegian Cruise Line, Carnival, Royal Caribbean. Tre til fire-1/2 stjerner.

En mainstream skip kan være en eldre skip seiler i en flåte med mange andre lignende skip, eller det kan være eldre skip innenfor en flåte av nyere skip. Disse cruise linjer kan variere fra tre stjerner: (de eldste, mest kjøre ned skip mainstream Cruise Lines generelt bare tilby 04:57 dagers cruise som faller inn i "røverkjøp cruise" kategori), til fire 1/2 stjerner som er den nyeste, kremen av beskjære skip som drives av de navngitte mainstream cruise linjer.


Premium Cruise Lines:
Holland America, Princess Cruises, Celebrity Cruise Lines, Disney Cruise Line, Cunard Britannia-klasse.

De lavere premie skip kan være tre-1/2 stjerner (de eldste, skip premium cruise linjer) til Øvre Premium femstjerners skip som meget imponerende Celebrity Solstice-klassen som først ble inreoduced i 2010.

Oppskalere Cruise Lines:
Azamara, Oceania Cruises, Windstar.

Denne relativt ny gruppe av cruise linjer vanligvis kommer i på fire til fem stjerner. De er små, svært destinasjon orientert og lignende til luksuriøs skip unntatt i noen viktige forskjeller, de er ikke inkluderende for alkohol eller tips og har en tendens til å bli veldig fokusert på destinasjoner.

Mens de fleste av disse skipene ble bygget på 1990-tallet, er unntakene den splitter nye riviera og Marina, som opereres av Oceania Cruises. Disse to helt nye skip er bare utrolig bra med utmerket gourmetmat, svært komfortabel overnatting og bord exoeriences som rival noen andre cruise linje. Dette er skipene rangerte høyest av alt for verdien.

I det siste, disse er blant de mest populære cruise linjer som de representerer en lignende stil til luksus cruise linjer, men med en mye bedre verdi proposisjoner. De har en tendens til funksjonen veldig god mat, gourmet i tilfelle av Oseania, og svært komfortable hytter, selv om de kan være liten for en luksus cruiser. Disse skipene er for ikke-cruisers som ønsker å se verden i komfort med hyggelige rom og utmerket mat, men som ikke bryr seg om aktiviteter ombord, trivia spill, barneprogrammer, osv. Disse skipene har en tendens å rangere på fire-1 / 2 til fem stjerner - og rangere høyest i form av verdi for pengene.

Luksus Ships:

Cunard Queens-klassen, Crystal, Silversea, Regent, Seabourn.

Lavere Luksus skip kan bli vurdert den laveste på fire-1/2 stjerner for den eldste, minste og vedlikeholdes av de luksuriøse skip i cruise linjer navngitte like over. Den beste av de øvre Luxury skip komme inn på fem 1/2 stjerner - det beste du kan få. Luksus skip er så fint som cruiseskip kan få med utmerket service og gourmetmat. De inkluderer alkohol og tips i cruise fare, og noen (Regent) selv ta pe-cruise hoteller og utflukter. Men de er kostbar. Dette er skipa for folk som ønsker det beste for enhver pris.

Skipets STARS:

(Fem stjerner pluss)
Et cruise hvor hyttene er godt utformet, komfortable, velutstyrte, alt fungerer riktig. Kjøkkenet er som en topp restaurant i en storby. Tjenesten hopper sjelden en beat, nesten forutse alle behov, og når noe er spurt om det er gitt nesten umiddelbart uten unnskyldning eller forsinkelse. Disse skipene har en tendens til å være langt dyrere (luksus kategori)

(Fem stjerner)
Skipene er vanligvis drevet av luksus cruise linjer, eller premie cruise linjer, og mens de de har fantastisk service og fasiliteter, kan det være noen inkonsekvens i leveransen. Nær perfekt, men ikke helt.

(Fire stjerner pluss)
Dette skipet i gjennomsnitt er i veldig gode fysiske forhold med god service og mat, og det har noen bedre unike elementer som svært vakker dekor eller top-flight underholdning eller berikelse programmering.
(Fire stjerner)
 En god cruise opplevelse, vanligvis hatt på en god pris. Skipet kan holde mye av passasjerer, med mange idretter og barnas aktiviteter. Det er ment for familier og en typisk mainstream cruise erfaring, ikke for reise aficionados.

(Tre stjerner pluss)
Skipet er eldre, og selv om det tilhører en mainstream cruise linje og har trolig blitt nylig pusset opp. Du er sannsynlig å møte mindre enn god mat eller servcie mens ombord, men vil også ha hyggelige overraskelser i samme område. Men hvis du har lav forventninger og få det for en god pris, er det mulig å være veldig fornøyd med dette toktet.

(Tre stjerner)
 Dette er en billig cruise, og du er sannsynligvis kommer til å ønske du hadde brukt litt mer penger. Ja, du reddet en bunt, men du har brukt for mye tid på å vente i kø, ikke sove godt, sender tilbake mat, eller ser på tørt omgivelser i din datert dekor hytta.

http://www.cruiseformidling.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar