søndag 10. april 2011

Oceania cruise tilbudinkl. 1000USD shipboard credit per stateroom

Pris fra: 11 475kr p.p

Skipets navn: Nautica

Fra dato
Til dato
Varighet
Havner
Standard
Pris fra:
09.07.11
21.07.11
12 dager
11 475kr per person ,-
Se verden på din måte! Med mindre skip og personlig service.Spar opptil 49% og få onboard credit på 1000 USD.
Reiserute: Istanbu-Ephesus(Kusadasi) - Delos - Mykonos - Santorini - Rhodos - Aghios Nikolaos(Kreta) - Monemvasia - Katakolon - Korfu -Zakynthos -Nauplion - Athen(Piraeus)

Hva er inkludert?
- Cruise i valgt suite
- Alle måltider om bord
- 24 timers room service
- Middag i spesialitetsrestaurantene om bord. Husk reservasjon!
- Alle skatter og havneavgifter
- Eksepsjonell service
- Og mye mer…
Hva er ikke inkludert?
- Alkoholdig drikke
- Tips: Beregn ca. $13,50-18,50 per pers per dag
- Eventuelle utflukter
- Spa-behandlinger
- Fly, hotell og transfers til og fra skipet
Kort om OceaniaVåre tre mellomstore 680-passasjerers skip gir deg en gylden mulighet til å oppleve luksuscruise på sitt beste. Her kan du slappe av i eksklusive og uformelle omgivelser, mens du nyter det ypperste kjøkken og mottar den beste service. Oceania Cruises er kjent for utsøkt standard på gourmetmat, og er det rederiet som bruker mest penger på mat per person per dag.
For mer informasjon om hvordan det er å cruise med Oceania, se gjerne våre artikler:

Prisene er veiledende og var gjeldende per dato for opprettelse av tilbudet. Ovennevnte pris er i norske kroner, og er basert på to betalende personer i samme kabin. Kontakt oss for pris på singlelugar-tillegg. Det tas forbehold for kabinledighet – om kabinene i de anførte kategorier blir utsolgt, samt forbehold for endringer i destinasjoner. Merk at visse tilbud er kapasitetskontrollert, og at rederiene forbeholder seg retten til å regulere prisene uten varsel. Et tilbud er først endelig for begge parter når Ask Mr Cruise plasserer opsjon hos rederiet, det vil si reserverer cruiset i kundens navn, og oversender bekreftelse til kunden på dette. Ask Mr Cruise tar forbehold for prisendringer utenfor vår kontroll som valutaendringer og oljetillegg. Dette tilbudet kan ikke kombineres med noen andre former for fradrag eller rabatter. Det tas forbehold om trykkfeil. Alle øvrige vilkår følger standardvilkår som anført i rederiets gjeldende brosjyre

Greske Øyer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar