fredag 10. desember 2010

Luksus cruising

www.cruiseformidling.no


FOR DEN KULTUR- OG HISTORIEINTERESSERTE CRUISEGJESTEN
På dette cruise med flotte luksusrederiet Oceania Cruises og skipet Nautica vil du den 20.april 2011 reise fra Dubai til Athen i løpet av 20 fantastiske dager. Du stopper blant annet innom Luxor, Jerusalem, Alexandria, Kairo, Haifa og seiler gjennom Suezkanalen! For de spesielt interesserte vil dette betyde at der er anledning å ta utflukter til eldgamle Luxor eller Petra, dra på jeepsafari i ørkenen, besøke biblioteket i Alexandria og fascineres av pyramidene i Egypt!
Vi tilbyr nå en så lav pris at de fleste har anledning å reise å få med seg litt av vår felles verdenshistorie. Fra 700kr om dagen er det meste inkludert! Hvis du legger til 200kr får du plass på første rad og har vindu ut mot de spektakulære reisemålene.

Pris per person i dobbeltlugar: fra 14 400 kr
Hva er inkludert?
- Cruise i valgt suite
- Alle måltider om bord
- 24 timers room service
- Middag i spesialitetsrestaurantene om bord. Husk reservasjon!
- Alle skatter og havneavgifter
- Eksepsjonell service

Hva er ikke inkludert?
- Alkoholdig drikke, tips, evt. utflukter og spabehandlinger, fly, hotell og transfers.

Kort om Oceania
Våre 3 mellomstore 680-passasjerers skip gir deg en gylden mulighet til å oppleve premiumscruise på sitt beste. Slapp av i eksklusive og uformelle omgivelser, mens du nyter det ypperste kjøkken og mottar den beste service. Oceania Cruises er kjent for utsøkt standard på gourmetmat, og er det rederiet som bruker mest penger på mat per person per dag.


SALG PÅ UTVALGTE REGENT CRUISE TIL 31.12: Når vi sier ALL inclusive så mener vi det!

Utflukter, alt av drikkevarer, mat i Cordon-Bleu-verdensklasse
& eksellent service er inkludert i prisen!
På en rekke utvalgte cruise i Middelhavet og Karibien vil vi til våren og sommeren tilby deg en opplevelse utenom det vanlige med luksusrederiet Regent Seves Seas. På disse cruisene får du anledning å oppdage virkelige perler. Opplev mer enn sol og bad i ferien - gå i historiske fotspor og besøk biblioteket i Alexandria, gamlebyen i Tel Aviv eller den blå moskeen i Istanbul. Utforsk Belize City og slapp av på Cozumel, eller opplev historiske Efesos og Olympia - fødestedet for de olympiske leker.

Hva er inkludert?
- Cruise i valgt suite
- GRATIS utflukter
- GRATIS hotell en natt i tilslutning til avreise på utvalgte cruise
- All bespisning i spesialitetsrestaurantene om bord,
deriblant middag på verdens eneste Le Cordon Bleu restaurant til sjøs
- Alle drikkevarer, også all alkoholholdig drikke
- 24 timers room service
- Alle skatter, havneavgifter og tips til personalet om bord
- Eksepsjonell service
- Og mye mer…
GRATIS UTFLUKTER
Ja, du leser rett! Hos Regent Seven Seas Cruises er alle utflukter arrangert av rederiet inkludert i cruiseprisen. Du kan melde deg på så mange utflukter som du har tid til og orker. Sightseeing utflukter, vinsmakinger, grønne og miljøfokuserte utflukter, adrenalinfyllte eventyr – det er ditt valg!
For mer informasjon SJEKK UT KAMPANJEOPPSLAGENE FOR REGENT SEVEN SEAS PÅ VÅRE HJEMMESIDER eller kontakt oss for mer informasjon

Kort om Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises er et rederi i luksusklassen, og eier 3 skip - Seven Seas Voyager og Seven Seas Mariner som begge tar opptil 700 gjester, og Seven Seas Navigator med plass til opptil 490 gjester om bord. Skipene cruiser over hele verden, med cruise fra 7 til over 100 dager. All-inclusive, og gratis ekskursjoner. Alle lugarene er suiter med separate sitte- og bespisningsområder. Om bord på Voyager og Mariner har alle suitene egne balkonger, mens 90% har det om bord på Navigator. Regent Seven Seas Cruises har vunnet flere priser som verdens beste cruiserederi, og er blitt belønnet med 6-stjerner.
Ring 90835643 for mer informasjon

www.cruiseformidling.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar