mandag 8. november 2010

juni 2010


CRUISEONE FORTSETTER internasjonal ekspansjon, annonserer IKRAFTTRED CANADA PÅ CLIA'S CRUISE3SIXTY
Begynnelsen 1. juli kanadiske Agenter & Entreprenører Kan Sett på venteliste for CruiseOne Canada Franchise

Ft. Lauderdale, Fla - 5. juni 2010 - CruiseOne, den ledende USA cruise reiser forhandler, i dag annonserte de siste nyhetene om sin strategiske globale ekspansjon plan. Fra en pressekonferanse i Vancouver i 2010 CLIA cruise3sixty messen, avslørte CruiseOne Senior Vice President og General Manager Dwain Wall at Canada er neste internasjonale markedet på trykk for selskapet.

"I fjor, da vi lanserte vår første internasjonale CruiseOne franchise i Norge, lovte vi at flere nyheter skulle komme om framvoksende markeder ... og her vi er i dag, sier Wall. "Vi er begeistret over å annonsere at vi har fullført de nødvendige due diligence for lanseringen av CruiseOne Canada. Jeg kan ikke forestille meg en mer passende tid og sted for å dele denne nyheten. "

Under pressekonferansen avslørte Wall foreløpige details for CruiseOne Canada, som markerer første gang kanadierne kan bli med den stadig voksende reiser kraftsenter. Fra og 1. juli vil reise agenter og gründere fra praktisk talt alle bransjer skal kunne legge til navn til en pre-salg "venteliste" for en CruiseOne Canada franchise. For å gjøre dette, må de sende en e-post med kontaktinformasjon til CruiseOneCanada@wth.com.

CruiseOne forventer å begynne å signere sin første kanadiske franchise avtaler innen utgangen av 2010. Ifølge at tidslinjen, vil den første CruiseOne Canada franchising være fullt operative og selger reiser til canadiske forbrukere ved begynnelsen av 2011.

"Størrelsen på det kanadiske markedet er ubegrenset og basert på den interessen vi allerede har fått fra potensielle franchisetakere, en utrolig mulighet klart eksisterer for oss her, sier Wall. "Dette er ikke bare en sjanse for oss å gripe markedsandeler, men også til videre opplyse canadiske forbrukerne om ulike reiser produktene vi tilbyr."

Grunnlagt i 1992, har CruiseOne en 18-årig tradisjon av fortreffelighet. Med nesten 600 franchisetakere, har selskapet etablert seg som den ledende cruise-forhandler i USA og i 2009, annonserte sin ekspansjon i land reise. CruiseOne er en del av VetFran og MinorityFran initiativer i USA USA USA og har fått toppkarakterer fra mange store leverandører, organisasjoner og medier, inkludert Dun & Bradstreet's AllBusiness.com Franchise Allstar (# 1 Travel Agency Franchise to år på rad), Franchise Business Review's Topp 50 Franchise (for franchise tilfredshet) og entreprenør magasinet Franchise 500 (hvert år siden 1998). Selskapet tilbyr uovertruffen opplæring, markedsføring og teknologi støtte til franchisetakere, med målet om å sikre maksimal lønnsomhet. Som en del av World Travel Holdings, tilbyr CruiseOne høyest mulig provisjoner til agenter og lavest mulig priser til forbrukerne. For mer informasjon, logge inn www.CruiseOneFranchise.com.

Lær mer om CruiseOne og be om mer informasjon.Andre nyheter artikler fra samme m

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar